Gør dine indkøb i de tyske grænsebutikker og spar penge

-

Få pengene til at rækker længere

Ens penge rækker ikke så langt længere, inflationen har godt gang i samfundet, og vi mærker det alle sammen, for alt er bare blevet markant dyrere. Men hvis du vil gøre ned til grænsen, så er der virkelig penge at spare på alle typer af varer og serviceydelser, fordi de i Tyskland har en langt lavere moms end vi har herhjemme. Grænsehandel Tyskland har nærmest altid været populært, og de danskere der er bosat tæt ved den dansk/tyske grænse benytter sig flittigt at de billige varer i Tyskland. Otto Duborg er danskernes foretrukne grænsebutik, her er der tale om storkøb, hvilket betyder, at du ikke behøver at køre afsted så ofte. Check www.otto-duborg.dk ud og lav en nem forudbestilling online, så dine varer er klar til afhentning, når du kommer. Nemmere bliver det ikke, og det er noget, vi godt kan lide os travle moderne mennesker. shop hos Otto Duborg i Tyskland og spar masser af penge, så du får flere penge til at bruge til det sjove her i tilværelsen, det er den kloge måde at handle ind på.

Masser af varer til billig penge

Det er ikke kun luksusvarer som spiritus, vin, øl, sodavand og chokolade der er penge at hente på, det er på alle varer, så når du samler alle de indkøb her hos Otto Duborg, så kommer de virkelig til at række længe, det er helt sikkert. Sæt traileren på bilen og fyld den godt op, det er det smarte at gøre. Lav en hyggetur ud af turen til grænsen, smør en madpakke eller hold ind et sted og spis frokost, så brækker I turen op, og den bliver lidt nemmere, hvis det da er, at I kommer langvejs fra. Det er der nemlig mange der gør, og det er kun fordi, der er så meget at spare på varerne. I vil møde et dansktalende venligt personale, der er til at kommunikere med, for det er jo ikke os alle sammen, der er lige gode til tysk.

Latest news

Yoga rejser

Kunne man tænke sig at se nærmere på de gode rejser indenfor de populære yogarejser, så kan det lige...

Pas godt på dit tag

Få det fjernet i dagDøjer man med alger på taget og er der kommet flere og flere, så kan...

Gode marketingløsninger

Et stort udvalg indenfor gode marketingsløsninger nuKunne man tænke sig at se nærmere på det store og spændende udvalg...

Juletid er byggetid i familen

Ferie i familiens skødJuletiden er årets hyggeligste årstid, her er der fokus på det nære, på det at være...

Gør dine indkøb i de tyske grænsebutikker og spar penge

Få pengene til at rækker længereEns penge rækker ikke så langt længere, inflationen har godt gang i samfundet, og...

Et flot marmor look nu

Et super godt udvalg indenfor fliser nuKunne man tænke sig at se nærmere på det store og spændende udvalg...

Must read

Yoga rejser

Kunne man tænke sig at se nærmere på de...

Pas godt på dit tag

Få det fjernet i dagDøjer man med alger på...

You might also likeRELATED
Recommended to you