×

Trænger du til nye gardiner derhjemme?

Trænger du til nye gardiner derhjemme?

gardiner på mål er egentlig den første skanse mellem verden udenfor og så ens privatliv.

Det er ikke fordi, man vil skærme af for den verden, for man kan jo godt lide den – når man vil lukke den ind, og man selv tager ud i den.

Men man vil jo også kunne være sig selv, så folk ikke kan kigge ind ad vinduerne, så man føler, at man hele tiden bliver overvåget; og så kan man heller ikke opføre sig, som man gerne vil, fordi man er bange for, at der er mennesker, der holder øje med en.

Sådan skal det jo ikke være, når man er derhjemme, så derfor sætter man gardiner op.

Det er faktisk noget af det første, som man før indsat, når man flytter ind et nyt sted, og hvis de ikke er efter mål, så må man nøjes, indtil man finder de rette gardiner efter mål – og selv uden reelle gardiner forsøger man stadig indtil da at finde på en løsning, der kan gøre det ud for gardiner.

Se at få opsat de gardiner så hurtigt som muligt!

Det er som sagt bedst, at de gardiner er efter mål, så de hverken hænger for langt ned, ikke skærmer ordentligt af, eller de ikke kan mødes på midten.

Den slags skal man være sikker på, at ens gardiner kan, inden man sætter dem op, for ellers vil man hurtigt få dem udskiftet igen. Der er mange ting, man kan leve med, men skæve gardiner er ikke en af dem.

Dog skal det lige hedde sig, at det ikke er hver gang, at man skærmer af for andre mennesker, for det kan også være sådan noget med, at der ikke skal komme for meget lys ind, specielt ikke hvis solen er skarp en dag, og den står direkte ind.

Men det er klart, at man også skal huske at trække de gardiner fra, så man kan få noget sollys ind, og så fungerer det bedst med at lufte ud, hvis man ikke har trukket gardinerne for.

Så hvilke gardiner kunne du godt tænke dig at have derhjemme, som der ville passe ind?