×

En kort historie om navnet Line

En kort historie om navnet Line

Har du nogensinde undret dig over, hvad navnet “Line” betyder? Navnet Line er en forkortelse af det oprindelige navn, “Linear”. Det blev første gang brugt i begyndelsen af 2000’erne som en måde at beskrive en online besked- og kommunikationstjeneste, der hurtigt blev populær i hele verden. Men hvorfor hed det egentlig “Linear”? Lad os undersøge dette spørgsmål og finde ud af mere om Line’s historie

Udtrykket “Linear” stammer fra den japanske softwareingeniør Takeshi Idezawa, som skabte en platform til at sende beskeder over et internetnetværk. I første omgang kaldte han sit projekt “LINE” (forkortelse for Link Internet Network), men ændrede det senere til “Linear”, hvilket skulle understrege, hvordan brugerne kunne sende beskeder i realtid langs en lige linje mellem to personer.

Som vi kan se af denne korte historieundervisning om “Line”, er det klart, at denne beskedapp er kommet langt siden den blev introduceret tilbage i 2003. Fra sin ydmyge begyndelse som “Linear” for alle disse år siden er den nu blevet et internationalt anerkendt brand med millioner af brugere på flere kontinenter, der nyder godt af dens funktioner hver eneste dag! Uanset om du er på udkig efter simple tekstbeskeder eller kreative måder at kommunikere med dine venner og familie på via klistermærker eller spil – så er Line helt sikkert værd at tjekke ud!

Send kommentar