×

Få rådgivning om skilsmisse

Få rådgivning om skilsmisse

Når man skal skilles er der nogle væsentlige elementer, der er rare at få snakket igennem.

Hvad skal der ske med den bopæl, der oprindelig tilhørte parret? Er der en der kan blive boende i den eller skal den sælges?

Hvis der er børn involveret skal der tages stilling til børnebidrag og samvær med børnene.

Hvordan med formuen? Skal den deles og hvordan?

Få hurtigst muligt besvaret disse spørgsmål ved at tage kontakt til en advokat.

Det er rart at have en med på sidelinjen i denne situation, hvor konflikter kan opstå.

En advokat kan kigge de opstillede betingelser igennem, og dermed helt nøjagtig være med til at vurdere, hvordan man skal fastsætte rammerne for børnebidrag, samvær og bopæl.

Men hvad koster en advokat ved skilsmisse. Det nemmeste er at kontakte VQ Advokater, så man kan få gennemgået sagen. Dermed er det lettere at finde ud af , hvor meget rådgivning der er brug for, og hvad der allerede er taget stilling til. Det er meget forskelligt, hvordan man som par har arbejdet med at sikre hinanden, og hvad der er styr på ved skilsmissen.

Der skabes altid værdi for kunden, og der fokuseres på hurtig og sikker rådgivning. På denne måde sikrer man at kunden får en god oplevelse og muligvis vil anbefale VQ Advokater til andre med et presserende behov for juridisk hjælp.

Book gerne et gratis rådgivningsmøde og få en kop kaffe. Det er ganske uformelt, og dermed kan man få et overblik i forhold til, hvordan en advokat kan rådgive i en skilsmisse.

Send kommentar