×

Ny facade farve med Maler i Værløse

Ny facade farve med Maler i Værløse

Altid et frisk pust, med en ny facade farve – men hvis man er lidt doven som mig, så får man andre til at udføre arbejdet for sig. Jeg selv anvendte Maler Ingemann.dk, jeg vidste fra tidligere, at han udførte et godt stykke håndværk, og at jeg kunne få et gratis tilbud inden han gik i gang. Det tog heller ikke lang tid fra jeg kontaktede ham, til jeg havde et tilbud i mine hænder, som jeg så kunne takke ja eller nej til. Nu ved jeg også at han er medlem at Danske malermestre og Københavns malerlaug, hvilket giver mig en form for tryghed for veludført arbejde. Min facade var blevet trist at se på – det at en hvid facade får både sol, regn og sne og slud, gør også at den kan blive trist at se på.

Facade farveskift med maler-Ingemann.dk

Jeg blev enige med malermester Ingemann – en Maler værløse, at facaden skulle være grå, så holdt den sig nok pæn i længere tid end den hvide farve. Jeg havde set flere bygninger der var blevet filset og malet grå, og syntes at det kunne se godt ud på min forretnings facade. Jeg vidste i forvejen at der ville blive udført et ordentligt stykke godt håndværk, og jeg vidste også, at aftalte jeg en bestemt til med malermester Ingeman, Værløse at så blev denne tidstermin også overholdt. Det var også resultatet denne gang – og min facade står som ny, og det har givet et nyt pust til min forretning.

Send kommentar