×

Produkter til den effektive landmand

Produkter til den effektive landmand

Nu er jeg ikke lige landmand, men jeg ved da at en landmand med landbrug, også har brug for en plov og en harve. Når man har brug for reservedele til disse maskiner, er det vigtigt, at man hurtigt kan få fat på tingene, så ploven eller harven igen kan komme ud i marken, og gøre den klar til afgrøder. Jeg kan huske i gamle dage, hvor der var en hest foran både plov og harve, det tog godt nok meget længere tid, men det virkede. Jeg tror også at effektiviseringen af landmændenes arbejde, har gjort det vanskeligt at være en lille landmand, og gøre tingene manuelt som i gamle dage, det bliver simpelthen for dyrt.

Plov-og-harvedele

Når jeg tænker på hvor meget en plov og en harve skal i jorden, og hvor mange timer der arbejdes med disse maskiner, er det jo ikke så underligt, hvis en af disse maskiner går hen og går i stykker. Heldigvis kan man købe disse harvedele på nettet, og hurtigt få dem leveret, så harven igen kan komme i marken. Boligprodukter.dk har disse plov og harvedele, og jeg tænker da også at de er kendt blandt landmænd. Jeg er glad for at jeg ikke længere arbejder på en gård hvor der er markarbejde, eller hvor der er dyr der skal passes – det er jeg blevet alt for gammel til. Men i mine unge dage, syntes jeg det var sjovt at deltage i marken. Det er faktisk også meget afslappende at sidde på traktoren mens der harves.

Send kommentar