×

Smukke forlovelsesringe til bruden

Smukke forlovelsesringe til bruden

Hvilken vielsesring skal man vælge?

Hold nu op hvor findes der mange muligheder inden for ringe. Der er guldringe, sølvringe, ringe med sten og mange flere. Men hvad er det helt rigtige at vælge til bruden? Ja det skal jeg til at finde ud af, nu hvor jeg skal ud og købe ringen til min kommende kone. Jeg ved at hun elsker sten i ringene, men hvor stor skal stenen være? Skal der være flere sten i? Eller skal jeg blot spille mere sikkert og tage en ring der er meget populær hos den guldsmed jeg handler hos.

Jeg har online søgt en masse inspiration for at blive klogere. Jeg har også forsøgt at spørge lidt ind til min kommende kones ønsker, dog uden at afsløre for meget.

Jeg faldt over https://weddii.com forlovelsesring til hende som netop havde det jeg manglede. Nemligt et stort udvalg af guldsmede samlet et sted. Her kunne jeg tage en snak med de forskellige og sammen med dem komme med nogle forslag. Dette gjorde beslutningen nemmere, og jeg er sikker på at mit valg af ring nok skal gå rent ind hos bruden. Men hold nu op hvor er jeg nervøs. Når ja, i samme ombæring skulle jeg også selv have en ring. Men jeg som aldrig har gået med ring, det var ikke nemt. Især ikke når ringen skulle være lidt i samme stil som brudens ring. Jeg gik med en meget traditionel ring, som jeg vidste jeg kunne holde ud at gå med hver dag.

Send kommentar