×

Teater refleksion i Århus

Teater refleksion i Århus

Teater refleksion i Århus er mange ting – i første omgang da jeg besøgte stedet, var det for at se en forestilling, så i min optik var det et teater, med teaterstykker for børn og voksne. Men efter at have været der et par gange, blev jeg klar over at man også kunne komme på kursus i dukkefremstilling og dukkeføring, og familie workshops hvor man laver figurer af modellervoks. Så det måtte jeg da lige prøve, og da vi i vores familie godt kan lide at lege med modellervoks så blev det sidstnævnte vi tilmeldte os. Det var hylende skægt, vi forsøgte at lave flere forskellige udtryk i de figurer vi producerede, og det var jo ikke altid at de kom til at ligne det vi ønskede. Det var godt noget af en stemnings fuld oplevelse.

Refleksion.dk og forestillinger til børn

Det er som sagt ikke kun teater forestillinger der er hos Teater Refleksion, og jeg syntes faktisk at det var meget sjovere at deltage på deres modeller voks kursus – her kan man nemlig virkelig slippe sin fantasi løs, og faktisk også få fortalt nogle historier om den figur man så har lavet til sin familie – det er fantasiens verden, og for mig eller rettere os der var af sted, var det smadder inspirerende. De har virkelig mange forskellige kreative workshops for familier, og jeg kan varmt anbefale andre at tage afsted til fantasiens verden som jeg nu engang oplever at det er – for mig var det ligesom en slags terapi.

Send kommentar